- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Surówka z marchewki
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Racuszki serowe
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Bananowa manna
- Zapiekanka z drobiu
- Pasta z bakłażana
- Deser jogurtowo-owocowy
- Mazurek nugatowy
- Puree z truskawek i kiwi
- Naleśniki z jagodami
- Masa pomarańczowa
- Pascha II
- Zupa z dyni na słono
- Masło czosnkowe
- Kolorowa jajecznica
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Tort czekoladowy
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Racuszki z dyni
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Omlet grzybek z kozim serem
- Owocowy indyk
- Rogaliki z powidłami
- Lane kluski (bez glutenu)
- Delikatny i puszysty sernik
- Frittata z warzywami
- Żółta pasta
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Lane kluski
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Ryba po grecku
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Sos polski
- Sernik (bez glutenu)
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Wyraziste tofu
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Sałatka z drobiem i morelami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Łosoś pieczony w soli
- Spaghetti z cukinią
- Tarta cebulowa II
- Lody czekoladowe
- Sałatka owocowa na słono
- Wiśniowa legumina
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Kurczak egzotyczny
- Murzynek Jaś
- Koktajl mleczno-owocowy
- Sos prowansalski aioli