- Chrupiące wafle
- Faszerowane kurze piersi
- Zupa nic
- Delikatny i puszysty sernik
- Sernik tradycyjny
- Rozmaitości na parze
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Sernik na zimno
- Zupa szczawiowa
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Pomidorowy koktajl
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Ciastka kokosowe
- Kartoflana zapiekanka
- Pasta z bakłażana
- Kanapka z pastą jajeczną
- Kompot ze śliwek
- Pizza (bez glutenu)
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Barszcz postny
- Dynia z piekarnika
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Lody czekoladowe
- Bruschetta na kilka sposobów
- Surówka z cykorii i natki
- Zupa z zielonego groszku
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Letni sorbet
- Najprostsza tarta owocowa
- Pizze - miniaturki
- Surówka z czerwonej kapusty
- Zrazy z pieca
- Szpinakowa zapiekanka
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Tarta jabłkowa II
- Trufle z herbatników
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Kurczak z jabłkiem
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Makaron z pomidorami
- Kruche pierniczki
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Krem bananowy
- Ziemniak w kropki
- Sorbet porzeczkowy
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Ciasto (bez mleka)
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Zawijaski z chleba tostowego
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Makaron z serem
- Cukinia faszerowana serem
- Blinki z cukinii
- Otulona brzoskwinia