- Tarta jabłkowa II
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Pasztet z łososia
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Kokosowy sernik
- Sałatka z rukoli
- Zupa krem z pora
- Ciasto z owocami
- Zapiekanka z pomidorami
- Indyk z marchewką
- Zielony twarożek
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Kluski kładzione z jabłkami
- Lody czekoladowe
- Pulpety rybne
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Brzoskwinie na ostro
- Sos prowansalski aioli
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Tarta wiśniowa
- Puree z bakłażana
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Kuskus jak prawdziwy
- Jajka panierowane
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Sola meuniere
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Pierogi z młodą kapustą
- Błyskawiczny chłodnik
- Pieguski
- Placki (bez mleka, jajek)
- Uszka
- Chrupiące babeczki
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Cukinia z mięsem mielonym
- Strucla mini
- Sałatka mięsna z morelami
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Przecier z manną
- Koktajl malinowy
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Racuszki gryczane
- Gołąbki po grecku
- Ryba po żydowsku
- Omlet grzybek z owocami
- Zielona zupa
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Spaghetti z sosem pesto
- Sałatka szpinakowa
- Ciasto do pizzy: kruche
- Spaghetti Estery
- Makrela w ziołowej potrawce
- Dynia z piekarnika
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Zupa-krem z zielonego groszku