- Dip fasolowy
- Kisiel mleczno-owocowy
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Pierogi ruskie
- Masło czosnkowe
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Kapuśniak i ogórkowa
- Kurczak w migdałach
- Mielona wołowina po chińsku
- Babeczki z musem owocowym
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Pieczone jabłka
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Żółta pasta
- Spaghetti Estery
- Cannelloni ze szpinakiem
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Aromatyczny schab
- Ryba w sosie warzywnym
- Koktajl z mango
- Zapiekanka z pomidorami
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Oliwki po swojemu
- Gjuwecz po słowiańsku
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Cytrynowe masło
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Papryka faszerowana warzywami
- Mozzarella w karecie
- Racuchy z kurczakiem
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Sałatka z drobiem i morelami
- Tarta brokułowa
- Zupa z dyni na słono
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Grzanki z pieczoną fetą
- Chińskie jajka herbaciane
- Kisiel malinowy
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Ryba w sezamie
- Pulpety z koperkiem
- Chleb alpejski z orzechami
- Sajgonki (bez glutenu)
- Kisiel żurawinowy
- Bułgarski chłodnik
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Pascha
- Pieguski
- Chleb pita
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Wigilijny kompot
- Pierogi kaukaskie
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Galaretka z soku z porzeczek
- Domowe pesto uproszczone
- Kawior z bakłażana
- Racuszki serowe
- Chleb Grahama
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Zupa ze świeżych pomidorów