- Pesto po polsku
- Ryba po grecku II
- Kisiel owocowy
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Biszkopt
- Ciasto marchwiowe z figami
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Zupa jabłkowa
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Mus śliwkowy
- Blinki z cukinii
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Strucla mini
- Jabłko z sałatką ryżową
- Sałata z pomidorów
- Kompot ze śliwek
- Schab z rodzynkami
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Chleb ziołowy
- Placuszki rybne orientalne
- Surówka z jabłek i dyni
- Pierwsze mięsko
- Chrupiący serek z gruszką
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Barszcz czerwony
- Smażona mozzarella
- Kacze piersi z wiśniami
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Caprese
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Koszyczek z pomidora
- Kisiel mleczno-owocowy
- Klopsiki cielęce
- Kurczak z curry
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Kokosowy sernik
- Kolorowy ryż
- Paszteciki z tuńczykiem
- Ziemniaki faszerowane
- Zimny pomidor
- Sałatka makaronowa
- Surówka z cykorii
- Ryba w sezamie
- Francuski sos czosnkowy
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Misie patysie - ciasto
- Bułka orzechowa
- Zupa ''jak miodek''
- Knedle ze śliwkami
- Felafelki
- Makaron w sosie Mornay
- Przecier owocowy
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Tort czekoladowy
- Tartaletki z porami
- Lody czekoladowe
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Ciasto daktylowo-orzechowe