- Sałatka mięsna z morelami
- Koktajl jabłkowy
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Szparagi solo
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Śliwki z figą i melisą
- Tęczowy sorbet
- Pasta z bakłażana
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Makrela w ziołowej potrawce
- Kopytka
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciastka kokosowe
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Szparagi z jajkami mimoza
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Spaghetti z papryką
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Spatzle
- Masa czekoladowa - ganache
- Zupa nic
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Ryba po grecku II
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Zupa z dyni
- Zapiekane kanapki liliputa
- Karmelowe wafelki
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Indyk z marchewką
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Kurze zawiniątka
- Pierwsze mięsko
- Sałatka z malin i arbuza
- Indyk w galarecie
- Pomidorowa trochę inna
- Jeż z awokado
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Mielonka z dodatkami
- Placuszki drożdżowe
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Ciasto z owocami
- Pierogi z soczewicą
- Zupa kalafiorowa z curry
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Sola meuniere
- Pasta (dip) z bobu
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Kompot ze śliwek
- Barszcz ukraiński
- Dipy jogurtowe
- Jajka marynowane w occie
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Oliwki po swojemu
- Placki z jabłkami