- Pieczone jabłka
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Soja prawie po bretońsku
- Ciasto bezowe z kremem
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Tarta z pianą owocową
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Risotto z łososiem
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Kacze piersi z wiśniami
- Ciasteczka migdałowe
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Sałatka
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Racuszki gryczane
- Brzoskwinowe oczko
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Knedelki z sandacza
- Spaghetti
- Trufle z herbatników
- Kurczak w curry
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Omlet po włosku (frittata)
- Terrine z białego sera
- Zupa gulaszowa
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Pyzy
- Pieczeń barania po angielsku
- Sorbet porzeczkowy
- Szejk niekoniecznie arabski
- Kruche ciasto z truskawkami
- Młode warzywa z pieca
- Topione pomidory
- Rogaliki z powidłami
- Kurczak z ryżem
- Zapiekanki z bagietki
- Faszerowane kurze piersi
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Zupa z cukinii
- Mrożone bezy z malinami
- Kruche plastry cytrusów
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Rulonik z serem
- Chleb pita
- Śliwkowy omlet
- Sałatka z grilla
- Zupa jabłkowa z curry
- Szpinak z baraniną
- Nadziewany kabaczek
- Knedle ze śliwkami
- Mielona wołowina po chińsku
- Napój z owoców jagodowych
- Złocisty nektar
- Barszcz postny
- Placki (bez mleka, jajek)
- Kurczak z kaszą