- Ryż z jajkami na parze
- Strucla mini
- Włoski chleb ziołowy
- Krem jarzynowy z indykiem
- Jajka mimoza
- Tarta ze szpinakiem
- Zdrowy bigos
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Zimowy salad bar
- Pasta z awokado
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Sałatka z rukoli
- Kruche ciasto z truskawkami
- Chrupiące babeczki
- Ciastka kokosowe
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Omlet grzybek z kozim serem
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Masa czekoladowa - ganache
- Kompot z suszu
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Tarta szpinakowa
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Chleb Grahama
- Pierniczki
- Pieczeń cielęca
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Spaghetti z papryką
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Szpinakowe pesto
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Sałatka szpinakowa
- Owocowa legumina
- Grecka zapiekanka warzywna
- Szarlotka miękka
- Wołowina w sosie
- Ciasto z owocami
- Sezamowa marchew
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Tarta z jabłkami
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Chleb ziołowy
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Placuszki rybne orientalne
- Faszerowane papryki
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Ciasto bezowe z kremem
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kisiel z malinami
- Ryba z porami i marchewką
- Sałatka grecka III
- Baranina duszona po turecku
- Gnocchi dyniowe
- Rulonik z warzywami