- Leśny przysmak na kolację
- Makaron z sosem szpinakowym
- Racuszki gryczane
- Mus owocowy
- Macaroni & cheese
- Mrożony jogurt jagodowy
- Sałatka z truskawek i melona
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Kisiel z jabłkiem
- Pasztet z łososia
- Koktajl malinowy
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Gruszki w kremie waniliowym
- Chrupiące babeczki
- Tarta brokułowa
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Szara pasta
- Surówka z mieszanych warzyw
- Mleczny przysmak
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Kulki serowo-orzechowe
- Grzanki III
- Makaron w sosie Mornay
- Blinki z cukinii
- Rogaliki
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Biszkopt (bez glutenu)
- Biurowa kartoflanka
- Grecki gulasz z drobiu
- Krem truskawkowy
- Sola meuniere
- Gjuwecz po słowiańsku
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Konfitury (i sok) z malin
- Zapiekanka rybna
- Zupa krem z marchwi
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Zupa pieczarkowa
- Zupa owocowa
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Tarta z jabłkami
- Kosmiczne pojazdy
- Potrawka z kurczaka
- Ryba w sosie warzywnym
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Kluski serowe
- Dip fasolowy
- Sałatka z rukoli
- Indyk z marchewką
- Rozmaitości na parze
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Jabłka w cieście
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Tarta z żurawinami
- Pasta z bakłażanów
- Drób z porzeczkami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)