- Makaron z brokułami
- Kluski kładzione z jabłkami
- Strudel z jabłkami
- Karp w szarym sosie
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Placki ziemniaczane
- Surówka z mieszanych warzyw
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Tarta z jabłkami
- Zielony twarożek
- Puree z bakłażana
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Rogaliki z powidłami
- Figowe rogaliki
- Napój różany
- Dynia z piekarnika
- Sałatka z malin i arbuza
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Sałatka szpinakowa
- Zupa krem z dyni
- Chleb bezglutenowy
- Ciasto jogurtowe
- Wigilijny kompot
- Murzynek Jaś
- Wiśniowa legumina
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Przecier z cukinii
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Rurki z kremem pistacjowym
- Biszkopt (bez glutenu)
- Sos winegret
- Żółty chłodnik
- Omlet grzybek z kozim serem
- Kurczak z czereśniami
- Trufle z herbatników
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Sałatka z winogronami
- Krem z pogniecionych truskawek
- Tzatziki
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Bananowa manna
- Tarta jabłkowa II
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bezglutenowe ciasteczka
- Zupa migdałowa
- Makaron z warzywami
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Pierogi z owocami
- Truskawki w czekoladzie
- Kruche ciasto z masą makową
- Zapiekanka z drobiu
- Faszerowana cukinia
- Croque monsieur i croque madame
- Cukinia faszerowana serem