Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: baranina
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Tartaletki z porami
- Kisiel mleczno-owocowy
- Sernik tradycyjny
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Kartofle duszone
- Przysmak serowy
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Ziemniaki po węgiersku
- Chleb Grahama
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Kurczak z czereśniami
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Batony orzechowo-kokosowe
- Pierogi z młodą kapustą
- Krem z kalafiora
- Ciastka kokosowe
- Masa czekoladowa - ganache
- Karmelowe wafelki
- Mus truskawkowy II
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Ciasto bezowe z kremem
- Bruschetta na kilka sposobów
- Biurowa kartoflanka
- Szpinak z baraniną
- Mazurek trójwarstwowy
- Surówka z jabłek i dyni
- Zielona zupa
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Kurczak w soku winogronowym
- Pączki z białego sera
- Tartinki
- Pizza (bez mleka)
- Ciasto z jabłkami
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Mleczny przysmak
- Zupa jagodowa
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Sezamki
- Sos koperkowy
- Zupa gulaszowa
- Bakłażany z makaronem
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Grzanki z mozzarellą
- Spaghetti z bobem
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Żółta pasta
- Leśny przysmak na kolację
- Naleśniki meksykańskie
- Kurczak egzotyczny
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Makaron w sosie Mornay
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Trufle z herbatników
- Ryba po grecku II
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Kartoflanka przecieranka