- Ryba po żydowsku
- Sorbet brzoskwiniowy
- Spaghetti
- Owocowa bomba
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Lane kluski (bez glutenu)
- Dipy jogurtowe
- Karp w szarym sosie
- Żółty chłodnik
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Napoleonki
- Szaszłyki z kurczaka
- Pasta z bakłażana
- Ciasto bezowe z kremem
- Ryba z cukinią
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Delikatny sernik
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Zupa pomidorowa
- Tarta brokułowa
- Ziemniaki po niemiecku
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Jabłka w cieście
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kotleciki cielęce
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Tarta szpinakowa
- Zupa jabłkowa z curry
- Pizza z owocami
- Jabłko duszone
- Kruszonka z jabłkami
- Pasta - jajo i basta
- Schab z rodzynkami
- Sałatka ryżowa z curry
- Zupa z zielonego groszku
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Racuszki z dyni
- Sałatka marokańska
- Francuski sos czosnkowy
- Szparagi w cieście
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Krem z cukinii
- Zupa-krem z kukurydzy
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Słone patyczki
- Jajka z szynką w majonezie
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Ciasto marchwiowe
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Puree z marchwi
- Tarta prawie Tatin
- Żółta pasta
- Rulonik z serem