- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Placuszki cukiniowe
- Ciasto z jabłkami
- Sezamki
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Ziemniaki faszerowane
- Kosmiczne pojazdy
- Surówka z dyni
- Lody z jogurtu
- Topione pomidory
- Sałatka warzywna w marynacie
- Racuchy drożdżowe
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Makaron w sosie Mornay
- Sałatka arabska tabuleh
- Sos jogurtowy
- Układanka warzywno-owocowa
- Szpinak zapiekany z serem
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Ciastka kokosowe
- Ryba z cukinią
- Czekoladowe chrupki
- Grzanki III
- Kapuśniak
- Zupa selerowa
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zimowy salad bar
- Rogaliki
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Masa czekoladowa - ganache
- Placki z cukinii
- Mazurek nugatowy
- Zapiekanka z drobiu
- Puchatkowe ciasteczka
- Kompot z rumiankiem
- Kisiel owocowy
- Sok jagodowy
- Kasza gryczana z serem
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Omlet z pomidorami i papryką
- Masa pomarańczowa
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Szybka ryba po grecku
- Lody twarożkowe
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Surówka z mieszanych warzyw
- Bułka orzechowa
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Panierowane serki pleśniowe
- Pomidorki sauté
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Kisiel owocowy
- Chrupki Krzysia
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami