Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: zupa
- Zimowy salad bar
- Szpinakowe pesto
- Migdały w karmelu
- Jajka faszerowane
- Zupa krem z zielonego groszku
- Przecier jabłkowy
- Placek gruszkowy
- Sola meuniere
- Chłodnik
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Fasola z miodem i cytryną
- Sorbet brzoskwiniowy
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Zupa francuska
- Cytrynowy biszkopt
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Ciasto (bez mleka)
- Tort czekoladowy
- Mrożony jogurt jagodowy
- Przysmak serowy
- Guacamole
- Sałatka z arbuza i fety
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Knedle ze śliwkami
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Felafelki
- Arabski chleb pita
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Krem bananowy
- Koktajl owocowy na lodach
- Sałatka grecka III
- Słoneczna sałatka
- Naleśniki meksykańskie
- Gjuwecz po słowiańsku
- Makaron w sosie Mornay
- Mus brzoskwiniowy
- Maślane bułeczki bez masła
- Sałatka z grilla
- Deser z kaszy jaglanej
- Rolady z kurzych piersi
- Puszysty mus wieloowocowy
- Sos jogurtowy
- Układanka warzywno-owocowa
- Pomidorowa trochę inna
- Zawijaski z chleba tostowego
- Grzanki III
- Lody owocowe
- Marchewka z brukselką
- Rogaliki
- Makaron z sosem dyniowym
- Pasta z bakłażana
- Sernik czekoladowy
- Trufle czekoladowe
- Biszkopty bezglutenowe
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Surówka z dyni
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)