- Kluski kładzione z jabłkami
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Kisiel owocowy
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Ryż z truskawkami
- Tortilla hiszpańska
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Soja prawie po bretońsku
- Zupa owocowa
- Krem truskawkowy
- Sałatka ryżowa z curry
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Sałatka z bakłażanów
- Kurczak egzotyczny
- Ryżowa szarlotka
- Koktajl brzoskwiniowy
- Resztki lata
- Tęczowy sorbet
- Zapiekanka rybna
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa z zielonego groszku
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Galaretka z surowymi owocami
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Lody dla młodych
- Makaron z sosem szpinakowym
- Kruche ciasto z truskawkami
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Marchewka z brukselką
- Młode warzywa z pieca
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Mus truskawkowy II
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Kluski serowe
- Lekka rybna
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Batoniki orkiszowe
- Czipsy
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Terrine z białego sera
- Chrupiące kaczuszki
- Makaron rozmaitości
- Indyk z marchewką
- Mielona wołowina po chińsku
- Masa czekoladowa - ganache
- Sałatka grecka III
- Sos jogurtowy
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*