- Placki z jab³kami
- Nale¶niki z farszem twarogowym
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Szarlotka
- Nektarynkowy krem
- Bananowa manna
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Suszone pomidory
- Kisiel z owoców ¶wie¿ych lub mro¿onych
- Kompot z suszu
- Gjuwecz po s³owiañsku
- Zupa krem z jab³ek i pietruszki
- Jagodzianki
- Zimowy kurczak
- Sa³atka ze szpinaku z kawa³kami drobiu
- Marmoladka-przecier z dyni i jab³ek
- Pierogi z jagodami
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Kulki miêsne po szwedzku
- Ptysie na s³ono z farszem serowym
- P±czki (bez glutenu)
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Ciecierzyca z kolorow± papryk±
- ¯ó³ta pasta
- Jab³ko z sa³atk± ry¿ow±
- Mus ¶liwkowy
- Drób z jab³kami
- Bak³a¿any z mozzarell± i parmezanem
- Pieczone piero¿ki z serem
- Ptysie na s³ono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Murzynek Ja¶
- Zapiekanka warzywna z cukini±
- Potrawka z kurczaka
- Resztki lata
- B³yskawiczne pierogi leniwe
- Ró¿no¶ci pod beszamelem
- Kruche ciasto z truskawkami
- Wo³owina z fasolk± szparagow±
- Kruche ciasteczka
- Mus brzoskwiniowy
- Bak³a¿any zapiekane
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Krupniczek mamy
- Ch³odnik
- Bezy (bez mleka)
- Deser z kaszy jaglanej
- Ostre ziemniaczki
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Babeczki z szynk± i serem
- Pasta z ³ososia
- Trufle czekoladowe
- Kompot z rumiankiem
- S³one patyczki
- Szparagi z jajkami mimoza
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- £oso¶ znad zatoki
- Galaretka z pigwy
- Tarta prawie Tatin
- Ciasto pomarañczowe lub cytrynowe