Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Ciasteczka migdałowe
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Chleb (bez glutenu)
- Jeż
- Babeczki z serem
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Naleśniki z mięsem
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Ciasto z owocami
- Ryba w sezamie
- Kluski z kaszy manny
- Korż - placek kresowy
- Placki z cukinii
- Legumina cytrynowa
- Schab z pomarańczami
- Gołąbki z winogronowych liści
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Łagodne chili
- Zupa z zielonego groszku
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Mazurek daktylowy
- Uszka
- Kostka z kaszki manny
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Truskawki w czekoladzie
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Lody jagodowe z miętą
- Kaszka z buzią
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Sałatka z arbuza i fety
- Mrożony jogurt jagodowy
- Drób z porzeczkami
- Cukinia faszerowana serem
- Rozmaitości na parze
- Rogaliki
- Szara pasta
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Szparagi z jajkami mimoza
- Daktylowe kulki
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Ryba po grecku II
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Trufle czekoladowe
- Dal z soczewicy
- Eskalopek z pomidorem
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Pierogi kresowe
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Rulonik z warzywami
- Mus brzoskwiniowy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Sałatka owocowa na słono
- Makaron w sosie Mornay
- Proste ciasto na kruchy spód
- Risotto pstrokate z kurczakiem