- Zupa-krem z zielonego groszku
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Daktylowe kulki
- Spaghetti z sosem pesto
- Galaretka z pigwy
- Ró¿no¶ci pod beszamelem
- Sa³atka makaronowa
- Ulubiona ryba ma³ych dzieci
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Chrupi±cy serek z gruszk±
- Ciasto-legumina z owocami
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Tartaletki z porami
- Spaghetti z pomidorami i cukini±
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Legumina ¶liwkowa
- Faszerowana cukinia
- Halibut pod parmezanem
- W³oski chleb zio³owy
- Bak³a¿any z makaronem
- Zapiekanka bu³garska miêsno-warzywna
- Krem z pogniecionych truskawek
- Racuszki serowe
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Ciasteczka ry¿owe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Jajka z nadzieniem twaro¿kowym
- Kruche ciasto
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Ratatuja nicejska
- Knedle ze ¶liwkami
- Nale¶niki z serem
- Tarta jab³kowa II
- Koktajl z owoców sezonowych
- Placuszki z twarogu
- Koktajl owocowy na lodach
- Ciasto pomarañczowe lub cytrynowe
- Leniwe bez bia³ego sera
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Zupa gulaszowa
- Racuszki z dyni
- Zupa krem z broku³ów ze ¶mietank±
- Pulpety
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Panierowane paluszki rybne
- Pizza pomidorowo-serowa
- Szasz³yk z kurczaka w marynacie
- Ciasto do pizzy: kruche
- Pasta z ³ososia
- ¯ó³ta pasta
- Pierogi leniwe - wersja sma¿ona (ma³drzyki)
- Cukinia z pomidorami
- Galaretka z surowymi owocami
- Mus truskawkowy II
- Arabski chleb pita
- Rogaliki krucho-dro¿d¿owe
- Zupa z dyni na s³ono
- Paszteciki z tuñczykiem
- Strudel z jab³kami
- Ró¿owa kaszka
- Zupa krem z kalafiorów