Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: cebula
-
rodzaj potrawy: dodatki do dań
- Placuszki-kaczuszki
- Kanapka z pastą jajeczną
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Naleśniki z mięsem
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Puree z dyni
- Schab winny
- Zupa ogórkowa
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Cannelloni ze szpinakiem
- Oliwki po swojemu
- Sos winegret
- Szpinak z baraniną
- Faszerowane papryki
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Flaczki z kurczaka
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Łazanki zapiekane z owocami
- Śliwkowa legumina
- Koktajl z mango
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Proste ciasto na kruchy spód
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Szejk niekoniecznie arabski
- Papryka faszerowana warzywami
- Koktajl z melona
- Ciasto-legumina z owocami
- Ziemniaki faszerowane
- Makaron z sosem bez gotowania
- Pasta z bakłażanów
- Kluski serowe z rodzynkami
- Sernik czekoladowy
- Surówka z cykorii
- Naleśniki (bez glutenu)
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Lody twarożkowe
- Mleczny przysmak
- Pasztet z łososia
- Orzechy w czekoladzie
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Szybka ryba po grecku
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Budyń (bez mleka)
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Ciasto na ptysie
- Zupa nic
- Kolorowa jajecznica
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Cukinia z wody
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Chleb Grahama
- Mak z łamańcami
- Mus śliwkowy
- Spaghetti z cukinią
- Owocowy indyk