- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Drób z jabłkami
- Tarta prawie Tatin
- Pasta z łososia
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Lane kluski (bez jajek)
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Sałatka mięsna z morelami
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Trufle z herbatników
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Chińskie jajka herbaciane
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Makaron z pomidorami
- Pascha II
- Deser z rabarbarem
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Spaghetti z bobem
- Koktajl owocowy na lodach
- Bułeczki z kapustą
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Galaretka z soku z porzeczek
- Placek z zielonego groszku
- Brzoskwinie na ostro
- Biszkopt (bez glutenu)
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Wołowina w sosie
- Sorbet owocowy
- Przecier z cukinii
- Pierniczki
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Racuszki
- Surówka z mieszanych warzyw
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Surówka z dyni
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Żółty chłodnik
- Zupa z soczewicy
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Orzechy w czekoladzie
- Kartoflana zapiekanka
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Bitki panierowane z wariacjami
- Surówka z dyni
- Chłodnik pomidorowy
- Zupa szpinakowa
- Bułgarski chłodnik
- Sorbet owocowy
- Kompot ze śliwek
- Owsiane chrupki
- Kurczak z curry
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Trufle czekoladowe