- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Pierwsze mięsko
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Pasta z łososia
- Koktajl owocowy na lodach
- Resztki lata
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Bananowa manna
- Pierogi z jagodami
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Sernik czekoladowy
- Zupa krem z kalafiorów
- Surówka z żurawiną
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Kurczak z warzywami
- Kolorowy ryż
- Kruche wiatraczki
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Felafelki
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Niesłodka zupa z dyni
- Zupa jarzynowa
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Zupa krem z cukinii
- Makaron z warzywami
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Kruche ciasto z truskawkami
- Makaron z sosem dyniowym
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Bakłażanowe kotlety
- Pulpety rybne
- Cukinia z pomidorami
- Brzoskwiniowa pianka
- Babeczki z szynką i serem
- Kruche plastry cytrusów
- Delikatny sernik
- Babeczki z serem
- Drób z jabłkami
- Sałata z pomidorów
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Masa pomarańczowa
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Croque monsieur i croque madame
- Sorbet owocowy
- Sos różowy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Nadziewany kabaczek
- Cukiniowe ciasto
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Chrupiące kaczuszki
- Ślimaki daktylowe
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym