- Koktajl brzoskwiniowy
- Puree z dyni
- Szaszłyki z łososia
- Zupa owocowa
- Zupa selerowa
- Wołowina w sosie
- Gołąbki z winogronowych liści
- Zupa z dyni
- Dal z soczewicy
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Zupa jagodowa
- Sos prowansalski aioli
- Sałatka z grilla
- Tarta prawie Tatin
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Ziemniaki faszerowane
- Zupa ''jak miodek''
- Szpinak z baraniną
- Tort serowy wspaniały
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Krem z cukinii
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Makaron z sosem szpinakowym
- Kurczak w curry
- Koktajl wiśniowy
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Pasta z kurczaka
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Napój różany
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Sorbet owocowy
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Naleśniki (bez glutenu)
- Wiśniowa legumina
- Cannelloni ze szpinakiem
- Sałatka owocowa
- Łosoś pieczony w soli
- Pieczeń barania po angielsku
- Schab winny
- Barszcz postny
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Placuszki z twarogu
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Pieczone pierożki z serem
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Murzynek Jaś
- Wołowina z fasolką szparagową
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Naleśniki z żółtym serem
- Trufle z herbatników
- Lody na patyczkach
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Przysmak serowy
- Bajgle z pastą curry i bazyliową