- Sa³atka ry¿owa na gor±co
- Dipy jogurtowe
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Zapiekanka rybna
- Placek gruszkowy
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Oliwki po swojemu
- B³yskawiczny ch³odnik
- Nale¶niki z ¿ó³tym serem
- Spatzle
- Uszka
- Zupa jagodowa
- Sma¿one banany
- Panierowana feta z wiosenn± sals±
- Wi¶niowa legumina
- Powid³a ¶liwkowe
- Zupa kalafiorowa z curry
- Zupa krem z warzyw zielonych i bia³ych
- Sa³atka makaronowa
- Omlet po hiszpañsku (tortilla)
- Torcik z galaretk±
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Przysmak jab³kowo - ry¿owy
- Deser z rabarbarem
- Omlet z cukini± i papryk±
- Risotto z ³ososiem
- Ma³drzyki - placuszki serowe
- Placuszki jab³kowe
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Sos ró¿owy
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Dro¿d¿owy placek ze ¶liwkami
- Od¶wiêtna sa³atka z kapusty pekiñskiej
- Rosó³ z kurczaka i wo³owiny
- Krem truskawkowy
- Makaron z sosem bez gotowania
- Macaroni & cheese
- Tarta z rabarbarem lub jab³kami
- Zupa z cukinii
- Bak³a¿any faszerowane miêsem
- Kotleciki cielêce
- Zupa minestrone
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Murzynek Ja¶
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Stworki z ciasta serowego
- Sezamowa marchew
- Lody z jogurtu
- Ciasteczka ry¿owe (bezglutenowe)
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Farsz miêsny (bez jajek)
- Pascha
- Biszkopt z surowymi owocami
- S³odka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Makaron z serem i warzywami
- Mus brzoskwiniowy
- Kruche ciasto z mas± makow±
- Zupa z soczewicy do termosu
- Pierogi z owocami