- Makaron z sosem szpinakowym
- Zupa krem z zielonego groszku
- Rogaliki z powidłami
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Zupa pomidorowa
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Różności pod beszamelem
- Baba wielkanocna z szafranem
- Topione pomidory
- Ślimaki daktylowe
- Tarta szpinakowa
- Zapiekanka z drobiu
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Szpinak zapiekany z serem
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Chłodnik z pomidorów
- Tarta (bez glutenu)
- Mozzarella w karecie
- Przecier owocowy
- Ryba po grecku
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Zupa owocowa
- Tort (bez glutenu)
- Sałatka grecka III
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Mięso duszone po turecku
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Surówka z dyni
- Sałatka
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Koktajl mleczno-owocowy
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Knedle ze śliwkami
- Zupa z jabłek na słono
- Układanka warzywno-owocowa
- Ryba w sosie warzywnym
- Omlet z cukinią i papryką
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Gruszki w kremie waniliowym
- Bakłażany zapiekane
- Napój różany
- Kuszące jabłka
- Pierwsze mięsko
- Tartaletki z porami
- Ziemniaki po węgiersku
- Kartoflana zapiekanka
- Jabłka w cieście
- Bakłażany z makaronem
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Wigilijny kompot
- Cytrynowe ciasteczka
- Mrożony jogurt jagodowy
- Pasta z łososia
- Masa pomarańczowa
- Pyszna pasta z tofu
- Błyskawiczny indyk w ogórkach