Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Surówka z mieszanych warzyw
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Żółta pasta
- Kisiel żurawinowy
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Owocowa bomba
- Ziemniaki faszerowane
- Kurczak z curry
- Leczo ze śliwkami
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Wigilijny kompot
- Kompot z rumiankiem
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Makrobiotyczne gołąbki
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Nadziewany kabaczek
- Rogaliki kokosowe
- Sałatka z cukini
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Sorbet brzoskwiniowy
- Sos prowansalski aioli
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Strucla mini
- Szejk niekoniecznie arabski
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Placuszki cukiniowe
- Makaron z sosem szpinakowym
- Chrupiące kaczuszki
- Jogurt własnej roboty
- Łosoś pieczony w soli
- Chłodnik z pomidorów
- Sałatka ryżowa
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Marchewka z brukselką
- Ciasto z owocami
- Omlet arabski
- Zupa krem z dyni
- Ratatuja nicejska
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Kacze piersi z wiśniami
- Placki ziemniaczane
- Ciasto z jabłkami
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Zupa gulaszowa
- Puchate pyzy
- Surówka z czerwonej kapusty
- Kisiel malinowy
- Sos koperkowy
- Pasta z bakłażana
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Kotleciki cielęce
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Babeczki z musem owocowym