- Sałatka z drobiem i morelami
- Deser z kaszy jaglanej
- Cukiniowe ciasto
- Zupa z soczewicy
- Ryż z jajkami na parze
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Sałatka z truskawek i mięty
- Grecki gulasz z drobiu
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Jabłko duszone
- Zimny pomidor
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Kolorowe gnocchi
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Cytrynowy biszkopt
- Pianka bananowa
- Placek z zielonego groszku
- Tęczowy sorbet
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Resztki lata
- Kruche ciasteczka
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Zapiekanka turecka z miodem
- Tort makowy pyszny
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Ciasteczka czekoladowe
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Grzanki z pieczoną fetą
- Przecier jabłkowy
- Sałatka owocowa
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Deser gruszkowy
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Chleb (przepis podstawowy)
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Wycinanki z sera
- Babeczki z szynką i serem
- Spaghetti z bobem
- Krem bananowy
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Zupa krem z pora
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Kruche wiatraczki
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Krem jarzynowy z indykiem
- Bananowa manna
- Pulpeciki pod beszamelem
- Babeczki z szynką i serem
- Chłodnik pomidorowy
- Pierogi z jagodami