Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 3 lat
-
składnik: cebula
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Zupa z soczewicy
- Panierowane paluszki rybne
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Puree z marchwi
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Sezamki
- Babeczki z szynką i serem
- Zupa jabłkowa z curry
- Sorbet owocowy
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kuszące jabłka
- Zimowy kurczak
- Papryka faszerowana warzywami
- Sos winegret
- Tarta wiśniowa
- Halibut pod parmezanem
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Makaron z sosem dyniowym
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Piernik
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Legumina śliwkowa
- Biszkopciki domowe
- Kompot ze śliwek
- Rolady z kurzych piersi
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Koktajl z owoców sezonowych
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Tarta jabłkowa II
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Bułeczki z kapustą
- Rurki z kremem pistacjowym
- Proste ciasto na kruchy spód
- Zupa z soczewicy
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Pomidorki sauté
- Napój marchwiowo-malinowy
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Kruche plastry cytrusów
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Jagodzianki
- Placki ziemniaczane
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Ziemniaki po duńsku
- Tarta (bez glutenu)
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Szejk niekoniecznie arabski
- Torcik z galaretką
- Lody z jogurtu
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Bułgarski chłodnik