Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: dynia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Pierniczki
- Kluski kładzione z jabłkami
- Makrela w ziołowej potrawce
- Szpinak z baraniną
- Szpinakowa zapiekanka
- Pulpety z ryżem
- Sorbet malinowy
- Kulki serowo-orzechowe
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Sałatka
- Bułeczki serowe
- Ciasto-legumina z owocami
- Kisiel z truskawkami
- Jabłko z sałatką ryżową
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Kopytka (bez jajek)
- Owocowy indyk
- Murzynek Jaś
- Lane kluski
- Deserowa zupa owocowa
- Schab z pomarańczami
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Cannelloni ze szpinakiem
- Krem z cukinii
- Ziemniaki faszerowane
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Pyszna pasta z tofu
- Frittata z warzywami
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Tartinki
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Ciasto bananowe
- Kurczak z marchewką i curry
- Mazurek cytrynowy III
- Kruchy placek ze śliwkami
- Masa czekoladowa
- Barszcz ukraiński
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Bitki panierowane z wariacjami
- Grzybek śmietanowy
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Lody bananowe (bez mleka)
- Koktajl mleczno-owocowy
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Sajgonki (bez glutenu)
- Zupa minestrone
- Zapiekanka turecka z miodem
- Kruche ciasteczka
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Pizze - miniaturki
- Sałatka makaronowa
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Rogaliki z powidłami
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Ciastka owsiane