- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Panga w pergaminie
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Ryba po azjatycku
- Masło czosnkowe
- Cukinie z daleka
- Zupa z zielonego groszku
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Pierogi z owocami
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Amerykańska szarlotka
- Zupa z marchwi
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Surówka z dyni
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Sałatka ryżowa
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Spaghetti z sosem pesto
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Suszone pomidory
- Schab ze śliwkami
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Grecki gulasz z drobiu
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Spaghetti z pulpetami
- Orzechy w czekoladzie
- Spaghetti z papryką
- Brzoskwinowe oczko
- Pasta - jajo i basta
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Koktajl z owoców sezonowych
- Racuszki z dyni
- Pulpety z koperkiem
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Makrobiotyczne gołąbki
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Kruche plastry cytrusów
- Ryba po grecku II
- Przecier z cukinii
- Tarta (bez glutenu)
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Letni sorbet
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Kurczak z marchewką i curry
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zimowy salad bar
- Delikatny i puszysty sernik
- Warzywa smażone w cieście
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Kuszące jabłka
- Jabłka w cieście
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ryba z cukinią
- Ciasto (bez mleka)
- Kruche ciasto z masą makową