- Omlet grzybek z kozim serem
- Ciasto marchwiowe z figami
- Sałatka z arbuza i fety
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Pomidorowa z bazylią
- Łosoś pieczony w soli
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Pieczone jabłka
- Babka drożdżowa III
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Trufle z herbatników
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Pizza z owocami
- Zupa nic (bez glutenu)
- Koktajl jabłkowy
- Pomidory nadziewane ryżem
- Puree z dyni
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Torcik z galaretką
- Mazurek daktylowy
- Kulki serowo-orzechowe
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Croque monsieur i croque madame
- Ratatuja nicejska
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Ciasto-legumina z owocami
- Bakłażany z makaronem
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Potrawka z kurczaka
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Makaron w sosie Mornay
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Bowl bezalkoholowy
- Warzywa smażone w cieście
- Kurczak egzotyczny
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Łosoś znad zatoki
- Surówka z jabłek i dyni
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Cukinia faszerowana serem
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Gjuwecz po słowiańsku
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Ziemniaki po bułgarsku
- Budyń z żółtkiem
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kompot z rumiankiem
- Kurczak z curry
- Spaghetti z sosem pesto
- Krem z cukinii
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Konfitury (i sok) z malin
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Gołąbki po grecku