- Paszteciki z tuńczykiem
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Zupa kalafiorowa z curry
- Kolorowa jajecznica
- Pierniczki
- Pyzy
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Szpinak z baraniną
- Oliwki po swojemu
- Uszka
- Baranina duszona po turecku
- Cytrynowe ciasteczka
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Kompot z suszu
- Cytrynowe masło
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Puree z marchwi
- Kurczak z jabłkiem
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Sałatka łakomczucha
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chleb bezglutenowy
- Jajka mimoza
- Pasta (dip) z bobu
- Dynia z piekarnika
- Zupa minestrone
- Kawior z bakłażana
- Krem truskawkowy
- Śliwki z figą i melisą
- Lekka rybna
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Ogórki faszerowane
- Lody bananowe (bez mleka)
- Bakłażany zapiekane
- Grzybek śmietanowy
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Zielona zupa
- Bułki maślane
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Potrawka z patisonami
- Omlet po włosku (frittata)
- Grecka zapiekanka warzywna
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Kisiel mleczno-owocowy
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Pierogi z owocami
- Zupa francuska
- Budyń z żółtkiem
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Mus brzoskwiniowy
- Makrela w ziołowej potrawce
- Szpinakowe pesto
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Bezglutenowe ciasteczka
- Warzywa smażone w cieście
- Omlet z pomidorami i papryką