Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Keks biszkoptowy
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Panierowane paluszki rybne
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Korż - placek kresowy
- Chrupiące wafle
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Surówka z mieszanych warzyw
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Lody waniliowe
- Fasola z miodem i cytryną
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Trufle czekoladowe
- Kisiel z truskawkami
- Wycinanki z sera
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Sałatka owocowa na słono
- Kluski serowe z rodzynkami
- Placuszki z cukinii
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Rolady z kurzych piersi
- Kostka z kaszki manny
- Kurczak pani prezes
- Kurczak z ananasem
- Sos polski
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Makaron z sosem dyniowym
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Puchate pyzy
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Makaron z serem
- Grzanki parmezanowe
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Rogaliki
- Eskalopek z pomidorem
- Deser z kaszy jaglanej
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Szwedzki łosoś
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Mielona wołowina po chińsku
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Mazurek daktylowy
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Zapiekanka z drobiu
- Ratatuja nicejska
- Warzywa smażone w cieście
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Ciasteczka czekoladowe
- Kolorowy ryż
- Fritata - warzywa w jajku
- Knedelki z sandacza
- Nadziewany kabaczek
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Zupa śliwkowa
- Bananowa manna
- Chleb kukurydziany
- Kotleciki cielęce