- Bakłażanowe kotlety
- Napój z owoców jagodowych
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Różności pod beszamelem
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Placki ziemniaczane
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Ryba z cukinią
- Jabłkowy kurczak
- Sernik czekoladowy
- Zupa kukurydziana
- Tarta ze szpinakiem
- Ciasto do pizzy: kruche
- Sałatka litwacka
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Krem z kalafiora
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Kaczka z jabłkami
- Pomidorki sauté
- Rurki z kremem pistacjowym
- Sok jagodowy
- Placuszki cukiniowe
- Smażona mozzarella
- Marchewka z brukselką
- Topione pomidory
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Różowa zupa owocowa
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Pieczeń barania po angielsku
- Chłodnik z pomidorów
- Pierwsze mięsko
- Puree z bakłażana
- Kruche plastry cytrusów
- Sernik na zimno
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Proste ciasto na kruchy spód
- Kisiel z jabłkiem
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Puszysty mus wieloowocowy
- Karp w szarym sosie
- Galaretka z pigwy
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Indyk z marchewką
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Wołowina z fasolką szparagową
- Kurczak z curry
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Pasta z łososia
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Ślimaki daktylowe
- Naleśniki (bez glutenu)