- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Ryżowa szarlotka
- Baranina duszona po turecku
- Owoce w czekoladzie
- Torcik z galaretką
- Wytrawne kruche ciasto
- Schab pieczony po galicyjsku
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Amerykańska szarlotka
- Galaretka z surowymi owocami
- Sernik czekoladowy
- Cukinia faszerowana serem
- Kurczak z jabłkiem
- Kurczak w soku winogronowym
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Rozmaitości na parze
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kotlety mielone dla dzieci
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Zielony twarożek
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Deser z rabarbarem
- Kanapka z pastą jajeczną
- Kruchy placek ze śliwkami
- Zupa owocowa
- Trufle czekoladowe
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Faszerowane kurze piersi
- Tarta jabłkowa II
- Blinki z cukinii
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Mazurek daktylowy
- Pierogi z owocami
- Zupa migdałowa
- Pasta (dip) z bobu
- Jeż z awokado
- Zupa z dyni
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Owoce pasteryzowane
- Filet z indyka w soku owocowym
- Marchewka z brukselką
- Mrożone bezy z malinami
- Cytrynowe masło
- Różowa kaszka
- Zupa francuska
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Bitki panierowane z wariacjami
- Sałatka makaronowa
- Makaron z serem
- Botwina
- Sałatka ryżowa z curry
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Ryba w sosie koperkowym
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Ostre ziemniaczki
- Tarta szpinakowa
- Pasta z łososia
- Sos majonezowy
- Kompot ze śliwek