- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Sorbet malinowy
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Ryżowa szarlotka
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Spatzle
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Przecier z manną
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Pomidory z papryką po włosku
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Ciasto z owocami
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Owocowa legumina
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Karpatka
- Puszysty mus wieloowocowy
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Chińskie jajka herbaciane
- Tarta jabłkowa II
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Karp w szarym sosie
- Owsiane chrupki
- Wytrawne kruche ciasto
- Ryba po azjatycku
- Kasza gryczana z serem
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sałatka z grilla
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Zapiekanka z pomidorami
- Szarlotka miękka
- Sałatka szpinakowa
- Ziemniaki po niemiecku
- Ciasteczka czekoladowe
- Surówka z dyni
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Risotto z łososiem
- Koktajl malinowy
- Pasztet z łososia
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Biszkopt z surowymi owocami
- Białe leczo
- Pasta z awokado
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Tortilla hiszpańska
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Cytrynowy biszkopt
- Otulona brzoskwinia
- Kolorowe gnocchi
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Lekka rybna
- Sałatka z malin i arbuza
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Pierwsze mięsko