- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Placuszki-kaczuszki
- Wyraziste tofu
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Kruche ciasto z masą makową
- Szparagi solo
- Sałatka z grilla
- Kostka z kaszki manny
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Kurczak z czereśniami
- Flaczki z kurczaka
- Szparagi z jajkami mimoza
- Smażone banany
- Deser owocowy
- Makrela w ziołowej potrawce
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Owsiane chrupki
- Pulpety rybne
- Kolorowy ryż
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Brzoskwinie na ostro
- Cukinia z pomidorami
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Fasola z miodem i cytryną
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Sałatka owocowa na słono
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Surówka z marchwi i jabłka
- Kurczak z pomidorami
- Racuszki
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Orzechy w czekoladzie
- Wołowina w sosie
- Pizza z owocami
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Tarta (bez glutenu)
- Sorbet owocowy
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Mulatki z bakaliami
- Szpinak zapiekany z serem
- Lody jagodowe z miętą
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Babeczki z musem owocowym
- Szejk niekoniecznie arabski
- Koktajl z melona
- Papryka faszerowana warzywami
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Proste ciasto na kruchy spód
- Bakłażanowe kotlety
- Zupa pomidorowa
- Owoce pasteryzowane
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Lody twarożkowe
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Pizze - miniaturki
- Chrupiące wafle
- Pierogi leniwe