- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Fritata - warzywa w jajku
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Rozmaitości na parze
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Aromatyczny schab
- Zupa z soczewicy
- Smażona mozzarella
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Szparagi pod beszamelem
- Tzatziki
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Sezamowa marchew
- Naleśniki z serem
- Jabłko z sałatką ryżową
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ziemniaki pieczone
- Ciasto marchwiowe z figami
- Pasta z awokado
- Domowe pesto uproszczone
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Galaretka z surowymi owocami
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Placuszki z tuńczyka
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Tarta jabłkowa II
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Sałata z truskawkami
- Koktajl wiśniowy
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Sałatka
- Brzoskwinowe oczko
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Pierogi kaukaskie
- Lody owocowe
- Chleb alpejski z orzechami
- Kolorowy ryż
- Pierogi leniwe
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Kruchy placek ze śliwkami
- Kurze zawiniątka
- Ryba w sosie warzywnym
- Zimowy salad bar
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Paszteciki z tuńczykiem
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Drób z porzeczkami
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Sernik dziecinnie prosty
- Tort czekoladowy
- Zupa z jabłek na słono
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Cukinia z pomidorami
- Lody twarożkowe
- Śliwki z figą i melisą
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Jajka mimoza