- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Koktajl z mango
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Dynia z piekarnika
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Tarta jabłkowa II
- Kanapka z pastą jajeczną
- Zupa szpinakowa
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Halibut pod parmezanem
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Mielona wołowina po chińsku
- Kulki serowo-orzechowe
- Chrupiące kaczuszki
- Pączki z białego sera
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Lody bananowe (bez mleka)
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Makaron rozmaitości
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Puree ziemniaczane
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Zupa krem z kalafiorów
- Kurczak w potrawce
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Zupa z dyni na mleku
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Grzanki z pieczoną fetą
- Zupa jabłkowa z curry
- Tarta owocowa
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Szarlotka
- Trufle z herbatników
- Panga w pergaminie
- Jeż
- Ciasto z jagodami kruche
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Gołąbki z winogronowych liści
- Śliwki z figą i melisą
- Chrupiący serek z gruszką
- Sorbet brzoskwiniowy
- Sałatka z tofu
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Biurowa kartoflanka
- Układanka warzywno-owocowa
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Tarta z grzybami
- Mazurek trójwarstwowy
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Sernik (bez glutenu)