- Budyniowa zupa malinowa
- Zimny pomidor
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Paszteciki z tuńczykiem
- Pączki (bez glutenu)
- Zupa szczawiowa
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Spaghetti z pulpetami
- Pasta (dip) z bobu
- Grzanki z pieczoną fetą
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Pierogi leniwe
- Frittata z warzywami
- Bitki panierowane z wariacjami
- Chleb alpejski z orzechami
- Owocowy indyk
- Biszkopt (bez glutenu)
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Kolorowa jajecznica
- Makaron z sosem dyniowym
- Risotto z łososiem
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Kurczak z kaszą
- Lane kluski
- Sorbet porzeczkowy
- Brzoskwiniowa pianka
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Pieguski
- Kuskus jak prawdziwy
- Krem truskawkowy
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Powidła śliwkowe
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Bananowe frytki
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Napoleonki
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Kompot z rumiankiem
- Kompot z suszu
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka z grilla
- Cygański kociołek
- Wigilijny kompot
- Ciasto czekoladowe
- Białe leczo
- Lekka rybna
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Omlet po włosku (frittata)
- Kruche ciasto z truskawkami
- Sałatka z rukoli
- Potrawka z patisonami
- Leśny przysmak na kolację
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Lodowe lizaki (owocowe)