- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Filet z indyka w soku owocowym
- Kasza gryczana z serem
- Deser z rabarbarem
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Makrela w ziołowej potrawce
- Tzatziki
- Ryba po azjatycku
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Łosoś znad zatoki
- Szejk niekoniecznie arabski
- Tarta brokułowa
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Sos pomidorowy klasyczny
- Omlet po francusku
- Kulki mięsne po szwedzku
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Zielona zupa
- Zupa ogórkowa
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Chłodnik pomidorowy
- Pierogi leniwe
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Ślimaki daktylowe
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Kompot z rumiankiem
- Makrobiotyczne gołąbki
- Knedle ze śliwkami
- Pieczeń barania po angielsku
- Jaś na słodko
- Szaszłyki z łososia
- Ryba po grecku II
- Zdrowy bigos
- Lekka rybna
- Omlet z pomidorami i papryką
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Makaron z serem i warzywami
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Jabłko duszone
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Deser biało czerwony
- Makaron z serem
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Różowy koktail truskawkowy
- Oliwki po swojemu
- Błyskawiczny chłodnik
- Caprese
- Owsiane chrupki
- Czekoladowe chrupki
- Zupa minestrone