- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Cukinia faszerowana serem
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Chleb Grahama
- Tarta wiśniowa
- Caprese
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Sezamki
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Śliwki z figą i melisą
- Mrożone bezy z malinami
- Ciasto scrabble
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Rozmaitości na parze
- Lane kluski (bez jajek)
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Sałatka z malin i arbuza
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Przecier z manną
- Koktajl malinowy
- Resztki lata
- Strudel z jabłkami
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Kruche spiralki
- Koktajl owocowy na lodach
- Mięso duszone po turecku
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Cannelloni ze szpinakiem
- Pieczone jabłka
- Zupa z marchwi
- Ciasto z dynią
- Wycinanki z sera
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Tęczowy sorbet
- Pasta z łososia
- Sorbet owocowy
- Sernik tradycyjny
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Sernik (bez glutenu)
- Kisiel z malinami
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Racuszki z dyni
- Deserowa zupa owocowa
- Ciasto bezowe z kremem
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami