- Galaretka z soku z porzeczek
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Surówka z żurawinami i selerem
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Przecier jabłkowy
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Owoce pasteryzowane
- Zapiekanka brokułowa
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Napój z owoców jagodowych
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Paszteciki (bez jajek)
- Rogaliki z powidłami
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Naleśniki z jagodami
- Puszysty mus wieloowocowy
- Lody bananowo - czekoladowe
- Kapuśniak
- Zapiekanka z drobiu
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Kisiel żurawinowy
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Chłodnik
- Słodka bułka marchewkowa
- Dynia z piekarnika
- Orzechy w czekoladzie
- Tarta (bez glutenu)
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Zupa minestrone
- Kurczak z ananasem
- Sałatka grecka III
- Sorbet brzoskwiniowy
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Powidła śliwkowe
- Puree z truskawek i kiwi
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Zupa krem z marchwi
- Ciasteczka migdałowe
- Sałata z pomidorów
- Makaron z brokułami
- Zupa migdałowa
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Bułgarski chłodnik
- Tartinki
- Makaron z sosem dyniowym
- Chleb pita
- Jeż
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Kurczak z marchewką
- Lody waniliowe
- Tarta z jabłkami
- Pasta z rokpolu z orzechami