Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: deser
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Surówka z jabłek i dyni
- Faszerowana cukinia
- Tzatziki
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Białe leczo
- Papryka nadziewana twarogiem
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Sałatka makaronowa
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Surówka z czerwonej kapusty
- Sos pomidorowo-warzywny
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Dipy jogurtowe
- Biały chłodnik
- Nadziewany kabaczek
- Lody bananowe (bez mleka)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kurczak z jabłkiem
- Przecier owocowy
- Ciasto na ptysie
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Zupa-krem z marchwi
- Mleczny przysmak
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Naleśniki meksykańskie
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Pączki z białego sera
- Indyk z marchewką
- Chrupki Krzysia
- Tarta cebulowa II
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Mrożony jogurt jagodowy
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kisiel mleczno-owocowy
- Kurczak egzotyczny
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Spatzle
- Pierogi ruskie
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Pizza pomidorowo-serowa
- Kurczak z ryżem
- Racuchy z kurczakiem
- Szparagi solo
- Kruche ciasto z masą makową
- Pierniczki całuski
- Zupa jarzynowa
- Gołąbki po grecku
- Zimowy kurczak
- Biszkopt (bez glutenu)
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Rulonik z serem
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)