- Sałatka grecka III
- Puree ziemniaczane
- Kulki rybne po norwesku
- Słoneczna sałatka
- Koktajl owocowy na lodach
- Smażone banany
- Pierogi z soczewicą
- Omlet z cukinią i papryką
- Zapiekanka z drobiu
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Kuskus jak prawdziwy
- Przecier z manną
- Bananowa manna
- Pizza pomidorowo-serowa
- Zupa z marchwi
- Rizotto z tuńczykiem
- Chleb bezglutenowy
- Sałatka
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Grzanki z mozzarellą
- Chłodnik
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Kisiel z truskawkami
- Arabski chleb pita
- Gołąbki z winogronowych liści
- Pierogi ruskie
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Pyzy
- Chleb (bez glutenu)
- Bułeczki z kapustą
- Letni sorbet
- Kisiel owocowy
- Sernik na zimno
- Ciastka orzechowe
- Sałatka z cukini
- Sorbet arbuzowy
- Mus owocowy
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Pączki (bez glutenu)
- Kotleciki z soji
- Sos wiśniowy do owoców
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Kapuśniak i ogórkowa
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Kruche plastry cytrusów
- Surówka z marchwi i jabłka
- Kotlety gryczane
- Sorbet brzoskwiniowy
- Leśny przysmak na kolację
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Kulki mięsne po szwedzku
- Mielonka z dodatkami
- Chleb (przepis podstawowy)
- Caprese
- Pierogi kaukaskie