- Pasta z bakłażana
- Sos jogurtowy
- Masa pomarańczowa
- Szparagi w cieście
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Surówka z czerwonej kapusty
- Zupa jarzynowa
- Słodkie kaszotto
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Lody waniliowe
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Zrazy z pieca
- Masło czosnkowe
- Flaczki z kurczaka
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Bakłażany duszone
- Kapusta z sosem sojowym
- Naleśniki z żółtym serem
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Sałatka grecka III
- Deser gruszkowy
- Kulki rybne po norwesku
- Ciasto z jagodami kruche
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Racuszki z dyni
- Kartoflanka przecieranka
- Ryż z jajkami na parze
- Grzybek śmietanowy
- Sezamowa marchew
- Placek z zielonego groszku
- Kruchy placek ze śliwkami
- Makrobiotyczne gołąbki
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Sałatka marokańska
- Makaron z serem i warzywami
- Biszkopty bezglutenowe
- Orzechy w czekoladzie
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Szaszłyki z łososia
- Domowe pesto uproszczone
- Surówka z cykorii
- Cytrynowy biszkopt
- Sos koperkowy
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Zupa z jabłek na słono
- Tzatziki
- Kolorowe gnocchi
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Tarta z jabłkami
- Placki z cukinii
- Włoski chleb ziołowy
- Ziemniaki po bułgarsku
- Panierowane serki pleśniowe
- Bananowe frytki