- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Budyniowa zupa malinowa
- Sos prowansalski aioli
- Pizza wegetariańska
- Ryba po żydowsku
- Banany z szynką
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Domowy budyń
- Zupa migdałowa
- Koktajl owocowy na lodach
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Schab ze śliwkami
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Chińskie jajka herbaciane
- Zupa jabłkowa
- Biszkopt z surowymi owocami
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Mus z kaszy manny
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Naleśniki chińskie
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Pączki z białego sera
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Pierwsze mięsko
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Sernik czekoladowy
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Galaretka z surowymi owocami
- Daktylowe roladki
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Kisiel z jabłkiem
- Letni sorbet
- Zapiekanka rybna
- Krem jabłkowy
- Batony orzechowo-kokosowe
- Kurczak z marchewką i curry
- Kruche plastry cytrusów
- Galaretka z soku z porzeczek
- Różowy koktail truskawkowy
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Kurczak z kaszą
- Ziemniaki pieczone
- Mozzarella w karecie
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Sos pomidorowo-warzywny
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Mleczny przysmak
- Soja prawie po bretońsku
- Croque monsieur i croque madame
- Arabski chleb pita
- Makaron z warzywami
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami