- Kostka z kaszki manny
- Pulpeciki pod beszamelem
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Mleczne wafelki
- Zupa krem z grzankami
- Knedelki z sandacza
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Sernik (bez glutenu)
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Kisiel żurawinowy
- Omlet z cukinią i papryką
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sezamki
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Koktajl z owoców sezonowych
- Deser brzoskwiniowy
- Sernik dziecinnie prosty
- Zupa francuska
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Chleb (bez glutenu)
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Ziemniaki faszerowane
- Schab ze śliwkami
- Brzoskwinowe oczko
- Cukinia z wody
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Kartofle duszone
- Kulki mięsne po szwedzku
- Powidła śliwkowe
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Tarta z żurawinami
- Batony orzechowo-kokosowe
- Koktajl mleczno-owocowy
- Mulatki z bakaliami
- Kotlety gryczane
- Bananowe frytki
- Owocowa legumina
- Grzanki parmezanowe
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Napoleonki
- Mazurek cytrynowy III
- Szpinak z baraniną
- Kapuśniak
- Faszerowane kurze piersi
- Otulona brzoskwinia
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Placki z jabłkami
- Kartoflana zapiekanka
- Chłodnik
- Sos polski
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Kruche plastry cytrusów
- Bananowa manna