- Pierwsza zupka jarzynowa
- Kurczak z marchewk±
- Dro¿d¿ówki z jagodami lub porzeczkami
- Ziemniaki po w³osku (zapiekanka)
- Pieczeñ cielêca
- Kotlety gryczane
- Krupnik z kaszy jêczmiennej
- Paszteciki z tuñczykiem
- Ry¿owa szarlotka
- S³odka bu³ka marchewkowa
- Makaron zapiekany z jab³kami
- Zupa jarzynowa
- Pomidorowa z bazyli±
- Nale¶niki z kremem waniliowym
- Bezy z truskawkami i bit± ¶mietan±
- Pianka bananowa
- Zupa krem z mro¿onych kalafiorów
- Zapiekanka rybna
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Kurczak w sosie czere¶niowym
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Szarlotka biszkoptowa
- Spaghetti z papryk±
- Zupa nic
- Chrupki Krzysia
- Kopytka
- Pieczeñ wieprzowa na zimno
- Ch³odnik polski (uproszczony, b³yskawiczny)
- Przecier jab³kowy
- Kuskus jak prawdziwy
- Bia³e leczo
- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- Sernik czekoladowy
- Mro¿one owoce na patyku
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Pascha II
- Kulki rybne po norwesku
- Jajka mimoza
- Sa³atka owocowa w pomarañczy
- Jab³ka w cie¶cie biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Tarta prawie Tatin
- Pizza (bez mleka)
- Kisiel mleczno-owocowy
- Delikatny i puszysty sernik
- Ciasto do pizzy: kruche
- Zapiekanka warstwowa z miêsem
- Gjuwecz po s³owiañsku
- Sa³atka
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Ciasto jogurtowe
- W³oska zupa jarzynowa
- Spaghetti
- S³one patyczki
- Schab winny
- Resztki lata
- Sa³atka z zielon± soczewic±
- Zielona zupa
- Zraziki sezamkowe
- Szasz³yki z kurczaka