- Panga w pergaminie
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Koktajl wiśniowy
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Ratatuja nicejska
- Kartofle duszone
- Sorbet porzeczkowy
- Tort serowy wspaniały
- Mleczny przysmak
- Sałatka ryżowa z curry
- Mus owocowy
- Barszcz czerwony
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Włoska zupa jarzynowa
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Keks biszkoptowy
- Kapuśniak i ogórkowa
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Grzanki parmezanowe
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Lody bananowo - czekoladowe
- Mus z kaszy manny
- Gołąbki z winogronowych liści
- Jajka z szynką w majonezie
- Lekka rybna
- Sałatka marokańska
- Kolorowe gnocchi
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Ciasto z dynią
- Lody dla młodych
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Torcik z galaretką
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Ciastka kokosowe
- Ryba z porami i marchewką
- Fritata - warzywa w jajku
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Zapiekanka brokułowa
- Pierogi z młodą kapustą
- Delikatny sernik
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Domowy kisiel wiśniowy
- Różowa kaszka
- Indyk w galarecie
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Zupa selerowa
- Pizza wegetariańska
- Ślimaki daktylowe
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Racuszki
- Jajka faszerowane
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Zimny pomidor