- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Rulonik z serem
- Słodkie kaszotto
- Karp w szarym sosie
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Cukinie z daleka
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Knedle ze śliwkami
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Napój z owoców jagodowych
- Żółty chłodnik
- Tarta ze szpinakiem
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Pasta z awokado
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Surówka z kminkiem
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Surówka z cykorii
- Zimowy salad bar
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Krem truskawkowy
- Rizotto z tuńczykiem
- Batoniki orkiszowe
- Sezamki
- Złocisty nektar
- Ciasto bezowe z kremem
- Jabłko z sałatką ryżową
- Chłodnik owocowy
- Mulatki z bakaliami
- Pyszna pasta z tofu
- Panga w pergaminie
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Papryka faszerowana warzywami
- Zupa migdałowa
- Zimowy kurczak
- Pascha II
- Makaron z pomidorami
- Zupa krem z marchwi
- Pierogi kresowe
- Koktajl z melona
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Cukinia z mięsem mielonym
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Delikatny sernik
- Słoneczna sałatka
- Uszka
- Przecier z cukinii
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Biszkopt (bez glutenu)
- Kompot z suszu
- Sernik dziecinnie prosty
- Ziemniak w kropki
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Błyskawiczny chłodnik
- Napoleonki
- Szaszłyk z indyka z morelami